Åh så trevligt att åka till storstaden några dagar. Att ta ledigt mitt i veckan, uppskattades säkert mera utav sambon som faktiskt har ett jobb, men jag gillade ju såklart att få några extra dagar att umgås.

Ed Sheeran i Globen var fantastiskt. Dock har jag då aldrig kunnat föreställa mig ljudet när ett fullsatt Globen med 90 procent tonårstjejer skriker för full hals. Det var väldigt högt. Oavsett vilken låt som spelades, i början och slutet, varje gång han öppnade munnen för att sjunga eller prata, då skrek de. Och när de inte skrek sjöng de med i alla ord i alla låtar. Ungefär. En sådan kärlek och idolhysteri var faktiskt lite häftig att uppleva.

Själva stod vi i baren och hängde, tillsammans med de få äldre i publiken och svängde lite på höfterna till favoritlåtarna. Otrolig show och otroligt duktig artist på scenen. Lilla killen ensam med sin gitarr.

Vidare promenerade vi runt på Söder och fikade ett antal gånger. Tyvärr var vädret kyligt och blåsigt. Inte optimalt för promenader men mera lämpat för många fikapauser. Så vi hade det rätt bra ändå.